#creativitzat

#pirineuscreatius

7 Trails for Mixity

INTERCANVI JUVENIL INTERNACIONAL

del 6 al 28 d'agost de 2019

7 Trails for Mixity és un intercanvi juvenil internacional amb l'objectiu d'explorar i mostrar la riquesa de la diversitat, la imaginació, la creativitat i les diferents opinions mitjançant eines artístiques en un ambient internacional. Aquest intercanvi està destinat a joves que vulguin conèixer diferents cultures i experimentar amb les arts. A més, es crearan alguns resultats artístics del seu aprenentatge.
Aquest intercanvi forma part d'un projecte més gran d'experimentació artística com a eina educativa entre els joves. Podeu veure més informació sobre el projecte i l'intercanvi en aquest document (en anglès).
A l'acabar l'intercanvi, tots els participants rebran un certificat de participació oficial i l'Associació Juvenil Pirineus Creatius farà un seguiment del seu aprenentatge i els donarà suport en tot moment.

Lloc i data: L'intercanvi tindrà lloc a Riom-Ès-Montagnes (França) del 6 al 28 d'agost de 2019.

Metodologia: Totes les activitats estan basades en la metodologia de l'educació no formal. Les activitats es preparen tenint en compte les necessitats dels participants: hi haurà temps per a la coneixença, jocs, desenvolupament de capacitats i habilitats, temps lliure i d'oci, reflexions, etc. Durant tot el procès, els participants estaràn acompanyats de professionals de totes les associacions participants. 
​​
Participants: Busquem 7 joves d'entre 16 i 30 anys interessats en les arts (teatre, dansa, música o visuals) que vulguin conèixer joves com ells. No cal experiència en aquests tipus de projectes, es prioritza la participació de persones que mai hagin pogut participar en una activitat com aquesta. Les sessions seràn en anglès però no requerim un nivell en concret ja que el/la participant estarà acompanyat/da d'altres membres del seu país. Hi haurà participants de Catalunya, França, Sud-Àfrica, Itàlia, Índia, Mèxic i Bulgària.​​

Inscripcions: Per a inscriure's cal omplir el formulari d'inscripció que trobareu clicant aquí. Data límit d'inscripció: 5 de maig.

Els resultats de la selecció seran comunicats el 7 de maig.

Cost i despeses: Totes les despeses de viatge, allotjament, dietes i activitats estan cobertes per la subvenció del projecte Erasmus+. El participant només haurà de pagar 60€ a l'Associació Juvenil Pirineus Creatius en concepte de despeses de gestió del projecte (40€) i assegurança del participant (20€). La subvenció cobreix les despeses de viatge fins a 180€.


Si tens qualsevol pregunta ens la pots fer arribar a [email protected]