#creativitzat

#pirineuscreatius

English

Play the Change 2

INTERCANVI JUVENIL INTERNACIONAL

del 27 de juny al 6 de juliol de 2019

Play the Change 2 és un intercanvi juvenil internacional entre practicants de teatre de diferents escoles de teatre europees. L'objectiu de l'intercanvi és donar espai i temps als participants per a poder desenvolupar les seves capacitats artístiques en un ambient internacional. Per a fer-ho, els participants faran diferents activitats de formació teatral i assajaran una obra de creació que serà representada al final de l'intercanvi. Aquesta és la segona edició de l'intercanvi que va ser un èxit de participació i resultats (podeu veure més informació aquí). En aquesta edició es tractarà el tema dels extremismes, parant atenció a l'auge de moviments populistes d'extrema dreta per a saber com detectar-los i combatre'ls. També analitzarem que és un discurs basat en l'odi i com ens afecten les notícies falses (fake news). L'intercanvi està destinat a tots els joves que hagin fet o facin teatre, ja sigui de forma esporàdica o estable en algun grup teatral o en alguna escola de teatre.  A l'acabar l'intercanvi, tots els participants rebran un certificat de participació oficial i l'Associació Juvenil Pirineus Creatius farà un seguiment del seu aprenentatge i els donarà suport en tot moment.

Lloc i data: L'intercanvi tindrà lloc a La Molina (Catalunya) del 27 de juny al 6 de juliol de 2019.

Metodologia: Totes les activitats estan basades en la metodologia de l'educació no formal. Les activitats es preparen tenint en compte les necessitats dels participants: hi haurà temps per a la coneixença d'altres cultures, tallers de tècniques teatrals (màscara neutra, moviment, teatre musical i titelles), temps lliure i d'oci, reflexions, tallers sobre extremismes (discursos d'odi i notícies falses), assajos, etc. Durant tot el procés, els participants estaran acompanyats de professionals de totes les associacions participants.
​​
Participants: Busquem 9 joves d'entre 15 i 21 anys interessats en el teatre i que formin o hagin format part en alguna ocasió d'alguna escola, producció o grup de teatre. No cal experiència en aquests tipus de projectes, es prioritza la participació de persones que mai hagin pogut participar en una activitat com aquesta. Les sessions seran en anglès però no requerim un nivell en concret ja que el/la participant estarà acompanyat/da d'altres membres del seu país. Hi haurà participants de Catalunya, Irlanda, Bulgària i Grècia.​​

Inscripcions: Inscripcions tancades. Data límit d'inscripció: 19 de maig.


Cost i despeses: Totes les despeses de viatge, allotjament, dietes i activitats estan cobertes per la subvenció del projecte Erasmus+. El participant només haurà de pagar 40€ a l'Associació Juvenil Pirineus Creatius en concepte de despeses de gestió del projecte. La subvenció cobreix les despeses de viatge fins a 20€.


Si tens qualsevol pregunta ens la pots fer arribar a [email protected]