Web no optimitzada per mòbils, per a una millor experiència recomanem navegar-hi amb PC o Mac.
Website not optimized for mobile devices, for a better experience try with a PC or MAC.
Política de privadesa adaptada al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) d'obligat compliment a partir del 25 de maig de 2018. 
1 - Responsable
 El responsable del tractament de les teves dades personals és ASSOCIACIÓ PIRINEUS CREATIUS amb NIF G25805789 i domicili a Camí de Campmajor s/n - Cal Peret 3er 2na, 25712 - Bellestar

2- Delegat/da de protecció de dades
Pots contactar amb nosaltres a l'adreça postal anterior o a travès de correu electrònic [email protected]

3- Motiu pel qual disposem de les teves dades
Si tenim les teves dades de caràcter personal és perquè t'has inscrit com a subscriptor del butlletí informatiu de l'entitat.

4- Dades personals que tractem
Les úniques dades que fem ús és la teva adreça de correu electrònic.

5- Legitimació per al tractament de dades
La legitimació rau en el teu consentiment.

6- Finalitat per la qual tenim les teves dades
Les teves dades són utilitzades per a difondre activitats de l'Associació Pirineus Creatius i/o esdeveniments culturals i artístics de tercers.

7- Transmissió de dades a tercers
Les teves dades no seran comunicades a tercers, llevat d'obligació legal.

8- Termini
Les dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació amb l'Associació Pirineus Creatius. Acabada aquesta relació, les teves dades seran eliminades.

9- Drets en relació a les dades
Pots accedir a les teves dades personals, aixií com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió en qualsevol moment. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Tot això ho pots fer mitjançant correu postal o electrònic a les adreces facilitades en els punts 1 i 2.