#creativitzat

#pirineuscreatius

ROCK THE MOUNTAINS

​ENG

Intercanvi juvenil internacional

Finançat per:

“La meva esperança en la huminatitat ha tornat a néixer”
                                      Edgar, Catalunya
“Vam rockanrolejar les muntanyes”
                      Anssi, Finlàndia 
Rock the Mountains va ser un intercanvi que va tenir lloc a Organyà el març de 2016. Durant 10 dies, joves de Catalunya, Sardenya, Bèlgica, Bulgària i Finlàndia van poder viure la vida als Pirineus i conèixer diferents cultures i tradicions musicals.
L'objectiu principal del projecte era el de crear un ambient propici per a l'expressió creativa i donar la possibilitat de creixement personal mitjançant diverses activitats artístiques i la música com a eix central. Vint-i-cinc músics i artistes van viure junts "una vida" per uns dies tal i com els habitants d'Organyà: van pujar a Santa Fe, van cantar Caramelles, van participar en una gimcana organitzada per joves locals, van ballar amb Goigdansa i també van assajar i acabar creant dos concerts benèfics a Organyà i La Seu d'Urgell on van assistir més de 300 persones i van recaptar 1110€ per a projectes benèfics.​

“Els somnis es fan realitat”
              Teddy, Bulgària
El projecte va ser un èxit total i va tenir un impacte molt positiu en la comunitat local, la qual va participar en moltes de les activitats del projecte. Els participants de l'intercanvi van tornar als seus països amb un gran creixement personal i artístic: "No importa les llengües que parles ni les cultures que representem, sabem que tots tenim un llenguatge comú en la música, així podem viure tots junts en pau i felicitat".

La propera edició de Rock de Mountains està prevista per l'any 2018.

El projecte va ser finançat pel programa de la UE Erasmus+ i amb l'ajuda econòmica de l'Ajuntament d'Organyà així com el suport tècnic i logístic de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i la participació dels seus voluntaris europeus del programa SVE.

Si t'interessa saber més informació sobre les activitats que vam fer durant l'intercanvi, pots descarregar-te el llibret d'activitats (en anglès). Gaudeix-lo i comparteix!

“Tothom té un GRAN, FABULÓS talent i capacitats per fer el que vulgui! Molt inspirador!
                                 Salla, Finlàndia
Descarrega el llibret d'activitats
(en anglès)
 1. Rock the Mountains
 2. Rock the Mountains
 3. Rock the Mountains
 4. Rock the Mountains
 5. Rock the Mountains
 6. Rock the Mountains
 7. Rock the Mountains
 8. Rock the Mountains
 9. Rock the Mountains
 10. Rock the Mountains
 11. Rock the Mountains
 12. Rock the Mountains
 13. Rock the Mountains
 14. Rock the Mountains
 15. Rock the Mountains
 16. Rock the Mountains
Torna a projectes