#creativitzat

#pirineuscreatius

THEATRE AS A TOOL FOR 
SOCIAL CHANGE

​ENG

Seminari Europeu

TRAILER

“He après més mètodes per apropar-me als joves amb temes importants o dolorosos per ells" 

Gyorgi Georgiev
Finançat per:

El seminari Theatre as a Tool for Social Change va juntar durant el juliol de 2016 a La Seu d'Urgell a treballadors socials, monitors, formadors, educadors, pedagogs, actors i voluntaris; tots ells amb una relació estreta amb l'ús del teatre com a eina en les seves feines. El projecte va ser coordinat per l'Associació Pirineus Creatius, especialitzada en l'organització d'activitats per al desenvolupament personal i la inclusió social dels joves a través d'activitats artístiques.

El projecte va involucrar 8 organitzacions de 6 països europeus diferents: Pirineus Creatius (Catalunya), La Nave Va (Catalunya), Compagnie Duanama (França), Crooked House Theatre Company (Irlanda), Teaterskolen Kastali'a (Dinamarca), ART Fusion Assotiation (Romania) i AIMI The Studios (Bulgària).
El projecte va consistir en Laboratoris d'experiències, debats, exploració de l'empatia a través de Tallers teòrics, Networking i Elaboració d'un llibret de bones pràctiques (disponible en aquesta pàgina).

El mètode de treball estava basat en l'educació no formal utilitzant jocs, espais oberts i dinàmiques de grup per a crear una atmosfera positiva per a l'intercanvi d'experiències, pràctiques i creacions.

“Esic planejant en millorar el meu programa educatiu després del que he après en aquest seminari."

 Sarah Grillet
El seminari va ser inspirat per la necessitat de compartir, intercanviar i aprendre bones pràctiques. Va donar la oportunitat a treballadors de les organitzacions participants de poder-se enriquir amb nous coneixements i establir noves associacions alhora que compartien les seves pràctiques. Com a resultat es va posar la llavor del que va ser l'intercanvi entre escoles de teatre Play the Change, creat el 2017 i un projecte de llarg termini per a l'any 2018.

A més, el projecte va finalitzar amb la realització d'un llibret d'activitats obert i gratuït per a tothom amb algunes de les propostes teatrals que es van compartir durant el seminari. Podeu descarregar-vos-el tot seguit. També trobareu l'obra de teatre "Born in the wrong place" que l'organització romanesa ART també va voler compartr. Que ho gaudiu i sentiu-vos lliure's de compartir-ho.

TESTIMONIES

Descarrega el llibret d'activitats
(en anglès)
Descarrega l'obra de teatre
(en anglès)
“Estic convençuda de la importància que tindrà per la nostra organització la utilització del teatre com a eina. Em sento molt més segura en aquesta opció després d'haver conegut a altres organitzacions que treballen en la mateixa direcció."

Monika Smiechowska 
  1. Theatre as a Tool for Social Change
  2. Theatre as a Tool for Social Change
  3. Theatre as a Tool for Social Change
  4. Theatre as a Tool for Social Change
  5. Theatre as a Tool for Social Change
  6. Theatre as a Tool for Social Change
  7. Theatre as a Tool for Social Change
  8. Theatre as a Tool for Social Change
Torna a projectes